Post Danmark fragtpriser

Post Danmark fragtpriser

Er fragtpriser hos Post Danmark rimelige?

Det kan åbne for en længere diskussion, at svare på ovenstående spørgsmål, men det er næppe til at komme udenom, at Post Danmark er det største fragtfirma i Danmark. Deres priser kan synes høje for både virksomheder og private, og de mange forskellige priser til deres kundetyper kan variere meget og være uoverskuelige. Heldigvis findes der gode alternativer til de klassiske Post Danmark fragtpriser.

Dansk e-Logistik er et sådan alternativ, og vi kan tilbyde dig og din virksomhed et stærkt tilbud på baggrund af jeres specifikke behov. Faktisk kan vi lette hele lager- og logistik løsningen på jeres vegne.

Hvem er Dansk e-Logistik?

Hos Dansk e-Logistik driver vi et lagerhotel. Det betyder at vi opbevarer dine produkter sikkert i velegnede lokaler, men vi er mere end bare et klassisk lager. Vi både modtager, optæller, kontrollerer antallet af varer, plukker og pakker kundens ordre og sender varen helt frem til din kunde med tilhørende Track and Trace system.

Vi strækker dog servicen endnu længere og tager os samtidig af at opdatere din webshop med både lagerantal og ordrer. Det betyder at din eneste opgave faktisk er at købe dine varer hjem og sende dem til os. Herefter forløber processen helt automatisk med os som din partner. Vi bruger et moderne fuldautomatisk modtagelses- og forsendelsessystem, der gør det muligt altid at holde 100 procent styr på vore kunders varer, hurtigt lokalisere den efterspurgte vare og sende den lige til kundens hoveddør.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi tilbyder dig og din virksomhed en skræddersyet løsning, der ikke er styret af generelle fastsætninger, som eksempelvis Post Danmark takster. Vi levere et tilbud, der er sammensat ud fra jeres behov for en logistisk løsning. Du får altså et tilbud, der er nøje kalkuleret ud fra hensyntagen til din virksomhed, der tilmed gør det muligt for jer, at sætte ressourcerne ind på andre områder end det logistiske.

På den måde kan du forbedre din udgiftspost til fragtpriser, og samtidig trygt overlade forsendelsesproceduren til en professionel partner – alt imens du styrker virksomhedens øvrige opgaver.

Hvad koster I så?

Vores priser er vejledende og afhænger af både vægt, størrelse og indpakning. Derfor vil beløbet typisk variere, men vi har faktisk priser helt ned til 15 kr. pr. ordre. Varemodtagelse og ordre koster typisk mellem 0,5-2,0 kr. pr. ordre.

– prisen beregnes separat

 

Et brev koster 28 kr.

– Med Post Danmark

– Storbrev (50-100 g)

– Uden Track and Trace

– Inklusiv porto

 

En pakke koster 45 kr.

– Inklusiv porto

– Uden omdeling

– Track and Trace

– Med Post Danmark eller GLS

 

Tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål til vores priser eller er interesseret i en udregning til netop din virksomhed. Vi sender gerne et godt tilbud og fortæller dig mere om vores mange gode services.