Post Danmark pakke priser

Post Danmark pakke priser

Hvis du står og mangler et fragtfirma til dine varer, vil det første firma, du kommer i tanke om, sikkert være Post Danmark. Hvilket også er forståeligt nok, da det er det største fragtfirma i Danmark i øjeblikket, men vores firma kan tilbyde dig ekstra ydelser og services til samme eller lavere pris.

Med de dyrere Post Danmark pakke priser får du kun fragten med, men hos os får du også lager og meget andet.

Hvad tilbyder i hos Dansk e-Logistik?

Dansk e-Logistik tilbyder at modtage ordrer, pakke og sende den af sted til din kunde. Derudover får du også optælling, kontrol, om der er varer nok, Track and Trace til kunden og opdateringer af din webshop i forhold til lagerstatus.

Det eneste, du og din virksomhed skal sørge for er, at købe varer til din webshop og sende dem til os. Alt dette kan lade sig gøre uden at bruge for meget tid. Dette sikres ved, at vi bruger et fuldautomatisk system, der styrer modtagelse og forsendelse af pakker.

Vi fokuserer på, at dine varer bliver behandlet godt og kommer sikkert af sted, da det både er godt for dig, for din kunde og for os.

Hvad er prisen så?

I forhold til Post Danmark pakke priser, koster det fra 15 kr. (ekskl. porto) hos os. Prisen hos os afhænger også i nogen grad af størrelse, vægt og ønsker for indpakning af varen.

Vores pakke priser ligger på 45 kr., hvor prisen er inklusiv varelager og flere andre ydelser. Men inkluderer også både Track and Trace, porto. Der er ikke omdeling med, men fragten er naturligvis sikker, da det er med enten Post Danmark eller GLS.