Priser Post Danmark

Priser hos Post Danmark

Har du en virksomhed, som sælger varer, kan det nogle gange være lidt besværligt at finde et billigt fragtfirma. De fleste danskere vælger som regel bare Post Danmark, da priser hos Post Danmark er vante og genkendelige. Men hvorfor nøjes med Post Danmark?

Vi kan tilbyde dig meget mere end bare den fragt, som Post Danmark står for. Med priser hos Post Danmark, kommer du til at bruge mange penge i længden, da deres priser kun ændrer sig en smule, hvis du er kunde. Hvis du nøjes med at sende pakker eller breve privat, bliver det meget dyrt i længden.

Hvem er Dansk e-Logistik?

Dansk e-Logistik er en virksomhed, der styrer et lagerhotel. Vi har et lager på 4000m2, så der er masser af plads til dine varer. Vores automatiske modtagelses- og forsendelsessystem gør vores arbejde meget nemmere og hurtigere for os, hvilket også er godt for både dig og dine kunder.

Vores priser varierer alt efter hvor meget, din vare vejer, størrelsen og om den skal pakkes ind på en speciel måde.

For en pakke koster det 45 kr. Her er det inklusiv porto, Track and Trace og med Post Danmark eller GLS. Dog uden omdeling.

For et brev koster det 28 kr. Her er det inklusiv porto, med Post Danmark og et storbrev (50-100 g). Dog uden Track and Trace.

Ordre og varemodtagelse beregnes separat, men ligger typisk mellem 0,5-2,0 kr. pr. ordre.

Hvis du er i tvivl om noget angående vores priser i forhold til de priser Post Danmark arbejder med, så tag endelig gerne kontakt til os, så vi kan give dig vejledning og evt. komme med et godt tilbud.