Lagerhotel for webshops og grossister

Du skal blot sælge dine varer – så sørger vi for lager, pakning og levering

Lager og logostik hos Dansk e-logistik

Er du en virksomhedsejer eller en logistikansvarlig, som står og mangler et sted med både lager og logistik, som kan holde styr på dine varer, er du kommet til det rigtige sted. I stedet for at lede længe efter det perfekte lager, som du både vil komme tid at bruge meget tid og mange penge på, så har vi et meget bedre tilbud til dig.

Hos os sparer du både tid og penge med vores lager og logistik, som gør, at du kan optimere din logistiske proces.

HVEM ER DANSK E-LOGISTIK?

Dansk e-Logistik er en virksomhed, som arbejder med lager og logistik, og som har et stort lager på 4000m2 med beliggenhed i Glostrup, KBH.

Vi har et avanceret, fuldautomatisk forsendelses- og modtagelsessystem, der både gør det nemmere for dig, men også for os, da vi får 100 % styr på vores lager. Vi leverer både i ind- og udland, og så er vi desuden også godkendt af Fødevarestyrelsen til at opbevare fødevarer.

Vi står stort set for det hele, da det eneste, du skal stå for, er at købe varerne til din webshop og sende dem til vores lager. Derefter tager vi over og modtager, optæller, pakker og sender varen til din kunde.

Derudover sørger vi også for at opdatere din webshop løbende med lagerstatus, holde kontrol med, om der er varer nok, omdirigere kundens ordre, så den bliver sendt til os og sender Track and Trace til kunden.

Så hvis du står og mangler både lager og logistik, er vi de perfekte til opgaven.