PARTNERE

Vi henviser til vores partnere, som er eksperter inden for deres respektive områder

Ved at vælge en af vores partnere er, du sikret en høj kvalitet og viden om Dansk e-Logistiks lagersystem – og derfor også en lav pris.

pointifwebbb

Specialister indenfor Google AdWords, konverteringsoptimering og Søgemaskineoptimering. Hvis du ønsker at udnytte din webshops fulde potentiale, så ved Point of Web lige præcis hvordan du skal bære dig ad. Kontakt dem og hør nærmere om hvad de kan gøre for dig og din forretning.

Web: www.pointofweb.dk

Mail: Info@pointofweb.dk

Tlf: 28 25 91 80

smartweb

SmartWeb tilbyder webshop løsninger, som er fuld integreret med Dansk e-Logistik. SmartWeb er nemt at komme i gang med, og koster kun et månedligt abonnement.

Prøv SmartWeb gratis i 30 dage på www.smartweb.dk..
Web: www.smartweb.dk
Mail: salg@smartweb.dk
Tlf: 43 33 17 93

Flexkapacitet_final-palette_CMYK

Kundeservice – vejen til mersalg og kundeloyalitet. Via Flexkapacitet får du muligheden for at optimere kontaktkanaler i din webshop Kundeservice tilpasses din virksomheds behov både som full service, overløb og ved spidsbelastning.

Læs mere på flexkapacitet.dk
Mail: info@flexkapacitet.dk
Tlf 43536900

youbiz03

YouBiz ApS Har udviklet og tilbyder standardintegrationer mellem Dansk e-Logistik og de mest brugte e-commerce systemer. YouBiz tilbyder udvikling af integration til økonomisystemer, produktkatalog og finansierings- og betalingsløsninger samt serveropsætning og hosting af specialløsninger.

image006
JENS ESSENDROP REKLAMEFOTOGRAFI
Tlf. 42684755