Lagerhotel for webshops og grossister

Du skal blot sælge dine varer – så sørger vi for lager, pakning og levering

Søger du et lager?

Hvis du har en virksomhed og står og mangler et lager til dine varer, hvis du ikke lige har plads hjemme hos dig selv, så kan vi hjælpe dig. Dansk e-Logistik er en virksomhed, der driver et lagerhotel.

Et lagerhotel er en virksomhed, som opbevarer andre virksomheders varer og tilbyder at sende dem ud til slutbrugerne. Præcis lige som det, vi beskæftiger os med.

INFO OM DANSK E-LOGISTIK

Virksomheden blev stiftet i 2011 af Rasmus Myhre og Jimmy Nielsen. I dag har vi et lager på 4000m2, hvor der er masser af plads til dine varer. Vi er også godkendt til opbevaring af fødevarer af Fødevarestyrelsen, og desuden leverer vi også til udlandet.

Udover at være et lager med dine varer, får du meget mere for dine penge. Vi har et fuldautomatisk modtagelses- og forsendelsessystem, der giver os et fuldt overblik og giver os 100 % styr på vores lager.

Hos os kan du både spare tid og penge, hvilket optimerer din logistiske proces, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting. På den måde er det både godt for os, for dig, og for din kunde.

Hvad gør I, og hvad skal jeg gøre?

Det eneste, du skal gøre, er at købe dine varer til din webshop og få dem leveret til os. Derefter tager vi over og klarer resten. Vi modtager, optæller, kontrollerer, sender ordren, plukker og pakker og sender pakken til kunden, med Track and Trace.

Samtidig med det opdaterer vi også din webshop, både med lager og ordrer i mens.