Lagerhotel for webshops og grossister

Du skal blot sælge dine varer – så sørger vi for lager, pakning og levering

Pluk og pak lager hos Dansk e-logistik

Hos Dansk e-logistik driver vi pluk og pak lager. Vi kan nemt plukke dine varer fra vores lager, pakke kundens ordre og levere til døren. Alt sammen med vores fuldautomatiske modtagelses- og forsendelsessystem.

Vores pluk og pak metode er særlig til gavn for virksomhedsdrivende med webshops. Ved at have dine varer opbevaret hos Dansk e-Logistik, får du værdifuld tid på hånden, du kan bruge til at fokusere på de områder af virksomheden, du vægter højest. Samtidig er du garanteret en professionel samarbejdspartner, der blot skal have dine købte varer leveret til lagerhotellet, hvorefter de vil stå opmagasineret i dertil egnede, sikre og tørre lokaler. Vi modtager og optæller, opdaterer din webshop og sørger for at kundens ordre sendes til os, så vi kan plukke og pakke den, og ekspedere forsendelsen hurtigt videre til kundens bestillingsadresse.

HVAD GØR DANSK E-LOGISTIK TIL EN GOD SAMARBEJDSPARTNER?

Hos Dansk e-Logistik arbejder vi ud fra et fuldautomatisk modtagelses- og forsendelsessystem.

Vi bruger moderne systemer for at sikre det suverænt bedste overblik over vores lager og for at have 100 procent styr på vores kunders varer på det 4000 m2 store lagerhotel.

Det eneste vi kræver fra dig, er at du bestiller varerne hjem til vores lager. Herfra overtager vi hele proceduren, foretager pluk og pak, og sender ordren. Samtidig er vi opmærksomme på at skaffe data over lagerbeholdninger, så dine kunder altid modtager varerne på en hurtig, tilfredsstillende måde.  Optælling, kontrol af vareantal og ordrer, Track and Trace informationer til kunden, og opdatering af lagerstatus i din webshop er er alt inkluderet. Derudover er vi yderst konkurrencedygtige kontra eksempelvis Post Danmark fragtpriser.

Vælg Dansk e-Logistiks smarte pluk og pak lager løsning og få mere tid til virksomhedens kerneområder.